Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide

USB-stick lindworm

  • Custom made USB sticks
  • Snelle levering
  • 100% gerecycled materiaal

  • Lindworm

USB-stick lindworm

USBwereld is een producent van hoge kwaliteit USB-sticks. In opdrachten van internationale bedrijven en multinationals maken wij de meest mooie en hoogwaardige USB-sticks.

De lindworm is een onprettig beest. Het wormpje eet je van binnen leeg, waardoor je last krijgt van een hongerig gevoel. De lindworm USB doet hetzelfde bij computers. Hij zoekt in de computer naar bestanden en slaat deze vervolgens op en bewaart het.

GRATIS ontwerp

Laat nu voor uw een gratis en vrijblijvend ontwerp maken. Dat kan door ons een mail te sturen, waarin foto’s staan met en eventuele gewenste tekst. Voor een gratis ontwerp kunt u mailen naar USB@tigerconcept.nl

De USB-stick lindworm is speciaal ontworpen.De USB-stick kan in iedere gewenste kleur met uw bedrijfslogo of slogan worden geproduceerd.

Aan de hand van een afbeelding wordt er een ontwerp gemaakt door éen van onze designers. Na goedkeuring van het ontwerp zal er een 2D of 3D mal worden gemaakt. Door toevoeging van bedrijfslogo, slogan maakt het uw USB-stick 100% origineel.

Product specificaties

Leverbaar in uw (PMS) kleuren
Capaciteit: 1, 2, 4, 8, 16, 32 of 64GB
Materiaal:  Soft PVC

Prijs inclusief bedrukking van het (bedrijfs)logo
RoHs compliant en CE approved

Leverbaar:  vanaf 50 stuks
Levertijd:     3 á 5 weken (sneller op aanvraag)

Online een offerte aanvragen bij www.USBwereld.nl is eenvoudig, snel, kosteloos, maar ook vrijblijvend. Binnen 1 dag reageren wij op uw offerte.

Offerte aanvragen

  • Voer een getal groter dan of gelijk aan 50 in.