Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide

USB-stick

Heeft u een goedkope USB-stick nodig? Dan bent u op de juiste website beland! Bij USBwereld.nl weet u namelijk zeker dat u een voordelige en leuke USB-stick vindt. Wij zijn dé expert in Europa op het gebied van op maat gemaakte USB-sticks met een eigen ontwerp.

Bekijk ons assortiment voor meer USB-sticks »

Goedkope USB-stick in verschillende varianten

Een USB-stick is bij USBwereld.nl in verschillende groottes te verkrijgen. Goedkope USB-sticks hebben vaak minder opslagruimte, terwijl de duurdere varianten meer opslagruimte hebben. De meeste USB-sticks komen in de volgende formaten:

USB-stick 1GB, USB-stick 2GB, USB-stick 4GB, USB-stick 8GB, USB-stick 16GB, USB-stick 32GB en USB-stick 64GB.

Veel mensen kiezen voor een goedkope USB-stick met 2 GB opslagruimte. Dit is meer dan genoeg voor doorsnee dagelijks gebruik bij werkzaamheden voor school of werk. Zo kunnen er bijvoorbeeld talloze documenten (Word, Excel, Powerpoint, PDF, enzovoort) worden opgeslagen op een dergelijke relatief kleine USB-stick.

Wilt u nog meer of grotere bestanden opslaan op de USB-stick, dan heeft u een USB-stick met meer opslagruimte nodig. Met name multimediale bestanden zoals geluidsbestanden of videofragmenten nemen veel ruimte in beslag. Een grotere USB-stick kopen is dan absoluut noodzakelijk.

USBwereld.nl biedt daarom zeer grote USB-sticks van maar liefst 64 GB. Hierop passen nog meer videobestanden dan op een peperdure Blu-Ray disc! Met een USB-stick van 64 GB weet u dan ook zeker dat u nooit ruimte tekort zult komen.

Snelle USB-stick

Niet alleen de hoeveelheid opslagruimte van een USB-stick, maar ook de USB-stick snelheid speelt een belangrijke rol in het gebruiksgemak. USB 2.0 en USB 3.0 zijn de meeteenheden voor de snelheid van een USB-stick. USB3.0 is de nieuwe standaard en is veel sneller dan USB 2.0, wat u zeker zult merken bij het lezen en schrijven van gegevens naar de USB-stick.

Niet iedereen zal een snelle USB-stick nodig hebben, maar een hoge USB-stick snelheid is in het dagelijks gebruik wel zo prettig. Mensen die regelmatig grote bestanden op hun USB-stick zetten, hebben absoluut een snelle USB-stick nodig. Bent u minder veeleisend en gebruikt u de USB-stick slechts heel af en toe voor kleine bestanden? Dan heeft u voldoende aan een goedkope USB-stick met een lagere snelheid.

Goede USB-stick kopen

Alle kwalitatief hoogwaardige USB-sticks van USBwereld.nl maken gebruik van chips van Toshiba en Intel. Zo weet u zeker dat u beschikt over een duurzame en veilige USB-stick zodat uw belangrijke bestanden veilig staan opgeslagen.

Een USB-stick van goede kwaliteit heeft een hoge levensduur en gaat niet binnen korte tijd al kapot. Veel goedkope USB-sticks van andere aanbieders kunnen plotsklaps beschadigd zijn of zelfs helemaal niet meer werken. Hierdoor loopt u het risico dat u alle gegevens kwijt bent die op de USB-stick stonden.

USBwereld.nl levert daarom alleen kwalitatief hoogwaardige USB-sticks met chips van branded quality.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op »

Lage USB-stick prijzen bij USBwereld.nl

De USB-sticken prijzen bij USBwereld.nl zijn zeer laag in vergelijking met de USB-stick prijs bij andere aanbieders. Wij kopen onze USB-sticks rechtstreeks in het Verre Oosten, waardoor wij u de beste USB-sticks tegen de laagste prijs kunnen bieden.

Wilt u meer informatie over de ideale USB-stick voor u? Bel ons vrijblijvend op 030 – 2600 400.