Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide

USB stick eigen logo

Bent u op zoek naar een origineel relatiegeschenk? Kies dan voor een USB stick met eigen logo. Wij bedrukken uw logo in full color op een USB-stick die u zelf kunt uitkiezen. We leveren de meest uiteenlopende bijzondere USB-sticks, zodat er altijd wel een ontwerp bij zit dat interessant is voor u. Heeft u zelf een idee voor een ontwerp dat u niet kunt vinden in onze webshop? Neem dan gerust contact met ons op. Alles is mogelijk en wij ontwerpen graag voor u op maat.

Bekijk ons assortiment voor meer USB-sticks »

USB stick met eigen logo ontwerpen

Wilt u een USB stick met uw eigen logo ontwerpen? Wij doen dit graag voor u. Op onze website vindt u al tientallen voorbeelden van leuke en originele USB-sticks. Ten eerste is het van belang om uw branche te selecteren. Werkt u in de transportbranche, in het ziekenhuis of bent u specialist in sport, muziek of wonen? De mogelijkheden zijn bij ons zo enorm, dat er altijd wel een geschikt ontwerp tussen zit. Mocht dit niet het geval zijn dan kunt u altijd ons contactformulier invullen en uw idee vertellen. Wij maken alles voor u, welk ontwerp u ook wenst.

USB stick met eigen logo bedrukken

Wij bedrukken uw USB stick met eigen logo in full color. Op deze manier komt uw bedrijfslogo het beste tot zijn recht. De sticks zelf bevatten bovendien alleen kwalitatief hoogwaardige chips van de merken Toshiba en Intel. Wat betreft de kleuren van uw logo is alles mogelijk. De meeste logo’s zijn leverbaar in al uw PMS kleuren.

  • Al te bestellen vanaf 50 stuks
  • Ontwerp uw eigen USB-stick
  • Leverbaar in meerdere opslagruimtes

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op »

USB stick met eigen logo bestellen

Wilt u een USB stick met uw eigen logo bestellen? Dat regelen wij graag voor u. Wanneer u alle mogelijkheden wilt zien kunt u direct alle USB sticks bekijken. Kies voor een USB-stick als relatiegeschenk en geef uw relaties een cadeau waar ze echt iets aan hebben.