Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide

USB-stick auto

Een USB-stick auto is een goedkope USB-stick in de vorm van een auto of een gerelateerde auto accessoire. Bij USBwereld.nl kunt u deze USB-stick zelf ontwerpen of een standaard auto USB-stick bedrukken met uw logo. De USB-stick auto is ideaal inzetbaar als relatiegeschenk en is verkrijgbaar in diverse varianten.

Bekijk ons assortiment voor meer USB-sticks »

Goedkope USB-stick auto kopen

USBwereld.nl biedt u de keuze uit talloze USB-sticks die helemaal naar uw eigen smaak ontworpen kunnen worden. U kunt uw USB-stick zelf ontwerpen door zelf de vorm, de kleuren en het logo te bepalen. Dit resulteert in een leuke USB-stick die 100% uniek en origineel is.

Een USB-stick auto wordt door USBwereld.nl geleverd in 4 verschillende varianten:

USB-stick Auto Zwart 2D Mediahuis

De USB-stick Auto Zwart 2D Mediahuis is een goed voorbeeld van een USB-stick auto. Dit exemplaar is speciaal ontworpen voor Mediahuis, maar voor uw eigen USB-stick auto kunt u natuurlijk kiezen voor een USB-stick met eigen ontwerp.

Vrijwel elke vorm voor uw USB-stick auto is namelijk mogelijk, zowel in 2D als in 3D. USBwereld.nl heeft de mal voor de USB-stick Auto Zwart 2D Mediahuis op voorraad, waardoor u deze kunt gebruiken met uw eigen gewenste kleuren. Natuurlijk kunnen wij ook een USB-stick auto eigen ontwerp op maat voor u maken.

USB-stick Auto Volvo 2D

De USB-stick Auto Volvo 2D is nog een goed voorbeeld van een USB-stick auto. Deze USB-stick auto is ontworpen voor Volvo, maar net als bij de USB-stick auto Mediahuis kunt u ook zelf uw gewenste USB-stick ontwerpen. Hoe dit precies in zijn werk gaat, leest u verderop op deze pagina.

USB-stick Auto rood 3D

De USB-stick Auto rood 3D is in tegenstelling tot bovenstaande voorbeelden een USB-stick auto 3D ontwerp. Op basis van uw eigen ontwerp maakt USBwereld.nl een speciale 3D mal voor de USB-stick auto. Zo weet u zeker dat uw USB-stick auto geen overeenkomsten vertoont met andere USB-sticks en een blijvende indruk achterlaat als bijzonder relatiegeschenk.

USB-stick Motorolie Castrol

De USB-stick Motorolie Castrol is een goed voorbeeld van een USB-stick auto accessoire. Deze USB-stick is uiteraard speciaal voor Castrol ontworpen, maar u kunt zelf talloze varianten bedenken van andere auto accessoires waarvan u een 2D of 3D mal wilt laten maken. De opties bij USBwereld.nl zijn eindeloos!

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op »

Hoe werkt een USB-stick zelf ontwerpen of een USB-stick bedrukken?

Een USB-stick auto zelf ontwerpen is bij USBwereld.nl heel eenvoudig. U bepaalt zelf de vorm, kleuren en het logo van uw gewenste USB-stick auto. Dit doet u door ons afbeeldingen of foto’s te sturen, waarna wij vervolgens een ontwerp op maat voor u maken. Na uw goedkeuring van het ontwerp ontwikkelen we een speciale 2D of 3D mal voor uw eigen USB-stick auto.

Natuurlijk bent u niet verplicht uw USB-stick auto zelf te ontwerpen. De USB-stick Auto Zwart 2D Mediahuis en USB-stick Auto Volvo 2D zijn goede voorbeelden van goedkope USB-sticks die reeds ontworpen zijn. U kunt deze ontwerpen gebruiken als basis voor uw eigen USB-stick auto. Deze USB-stick bedrukken wij vervolgens met uw bedrijfslogo, zodat u een geheel eigen USB-stick met logo heeft.

Heeft u aanvullende vragen over uw ideale USB-stick auto op maat? Bel ons voor meer informatie op 030 – 2600 400.