Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide

USB-stick eigen ontwerp

Een USB-stick eigen ontwerp is heel goedkoop verkrijgbaar via USBwereld.nl. Op onze website kunt u met het grootste gemak een USB-stick zelf ontwerpen. Zo kunt u zelf zaken als de kleuren, de vorm en het logo van de USB-stick kiezen. Het resultaat is een prachtig USB-stick eigen ontwerp waarmee uw organisatie zich onvermijdelijk zal onderscheiden bij klanten en relaties.

Bekijk ons assortiment voor meer USB-sticks »

Leuke USB-stick eigen ontwerp maken

Een USB-stick eigen ontwerp is natuurlijk een stuk opvallender dan een dertien-in-een-dozijn USB-stick kopen. Steeds meer instellingen en bedrijven kiezen daarom voor een USB-stick met eigen ontwerp. Bij USBwereld.nl heeft u totale controle over het uiterlijk van uw bedrukte USB-stick.

Een USB-stick zelf ontwerpen doet u door ons instructies te geven over zaken als de vorm, de kleuren en het logo van de door u gewenste USB-stick. Deze zaken zijn van doorslaggevend belang voor het uiteindelijke ontwerp van uw unieke USB-stick met logo. Stuur simpelweg een foto of afbeelding naar USBwereld.nl en wij maken een ontwerp voor een leuke USB-stick op maat.

Goedkope USB-stick met logo

Een afbeelding zoals een bedrijfslogo vormt vaak de basis voor een USB-stick eigen ontwerp. Veel van onze klanten laten door ons een USB-stick bedrukken om hun klanten en relaties een USB-stick met logo te kunnen bieden. Op grond van uw specifieke instructies zorgen wij ervoor dat uw USB-stick een geheel eigen ontwerp krijgt.

Een USB-stick eigen ontwerp levert u een USB-stick op die 100 procent origineel is. Een USB zelf ontwerpen is hierdoor een veel beter idee dan simpelweg grote aantallen generieke USB-sticks bedrukken. In tegenstelling tot andere aanbieders bepaalt u bij USBwereld.nl niet alleen het logo en de kleuren, maar ook de vorm van de USB-stick. Hierdoor onderscheidt u zich van andere goedkope USB-sticks met uw unieke USB-stick eigen ontwerp.

USB-stick goedkoop bedrukken

Bedrukte USB-sticks zijn bij USBwereld.nl verkrijgbaar in talloze varianten. Zo kunt u een leuke USB-stick kopen in zowel 2D als 3D en kiezen uit een overvloed aan kleuren en vormen. Vrijwel niets is onmogelijk! Hierdoor bent u verzekerd van het onderscheidend vermogen en de originaliteit van uw USB-stick met eigen ontwerp.

Heeft u interesse in een goedkope USB-stick? USBwereld.nl levert USB-sticks met variërende opslagruimte: USB-stick 1GB, USB-stick 2GB, USB-stick 4GB, USB-stick 8GB, USB-stick 16GB, USB-stick 32GB en USB-stick 64GB. Wij bevelen een kleine USB-stick aan als u soms kleine bestanden wilt vervoeren. Heeft u meer opslagruimte nodig? Kies dan juist voor een grote USB-stick.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op »

USB-stick eigen ontwerp kopen

Een USB-stick eigen ontwerp hoeft helemaal niet duur te zijn en is daarom voor veel ondernemers een betere optie dan een generieke USB-stick kopen. Een USB-stick zelf ontwerpen resulteert vaak in een opvallende USB-stick die indruk maakt op klanten en relaties. Daarnaast is een USB-stick met eigen ontwerp vaak een zeer populair relatiegeschenk.

De betaalbare USB-sticks bij USBwereld.nl staan bekend om hun goede kwaliteit en hoge USB-stick snelheid. U kunt dan ook rekenen op een USB-stick die snel is in het dagelijks gebruik en bovendien zeer lang meegaat. Dit wordt bevestigd door de 3 jaar fabrieksgarantie die wij standaard geven op onze USB-sticks. Wilt u een USB-stick eigen ontwerp maken? Doe kosteloos een aanvraag via onze website en wij reageren al binnen één werkdag!