Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide

USB-stick 3.0

Een USB-stick 3.0 is een mobiel opslagapparaat met een zeer hoge USB-stick snelheid. Een snelle USB-stick kan handig zijn in situaties zoals deadlines, maar is bovenal veel praktischer in het dagelijks gebruik dan een trage USB-stick. USBwereld.nl is de Europese specialist in snelle USB-sticks en biedt u de keuze uit een breed assortiment.

Bekijk ons assortiment voor meer USB-sticks »

USB-stick 3.0: welke USB-stick snelheid moet ik kiezen?

De snelheid van een USB-stick is bepalend voor het dagelijkse gebruiksgemak dat u in de praktijk zult ervaren. Het wachten op een trage USB-stick kan een tijdrovend proces zijn, terwijl u in deze tijd wel betere dingen te doen heeft! De keuze voor een snelle USB-stick 3.0 is voor de meeste mensen dan ook zeker aan te bevelen.

De snelheid van een USB-stick wordt afgemeten aan de USB-versie die wordt toegepast. Hoe nieuwer de USB-versie, hoe hoger het nummer. In 1996 werd USB 1.0 geïntroduceerd (LowSpeed), dat een overdrachtssnelheid van 1,5 Mbit/s wist te behalen. Al snel werd USB 1.0 in 1998 opgevolgd door USB 1.1 (FullSpeed), met een acht keer hogere snelheid van 12 Mbit/s.

Snelle USB-stick kopen is vaak de beste keuze

Tegenwoordig lachen we om de bovengenoemde USB-stick snelheid. In 2000 kwam USB 2.0 op de markt (HighSpeed), met een snelheid van 480 Mbit/s. Nog altijd zijn er veel mensen die USB-sticks met USB 2.0 gebruiken, omdat dit vaak erg goedkope USB-sticks zijn. Inmiddels is deze USB-stick snelheid echter alweer verouderd.

In 2008 werd USB 3.0 gelanceerd (SuperSpeed), met een indrukwekkende snelheid van maar liefst 4,8 Gbit/s. Een vertienvoudiging ten opzichte van USB 2.0! Een USB-stick 3.0 is dan ook de beste keuze voor mensen die grote bestanden willen overschrijven en hier niet lang op willen wachten. In 2013 werd overigens USB 3.1 nog geïntroduceerd (SuperSpeed+) met een USB-stick snelheid van 10 Gbit/s. Uiteraard is ook dit een uitstekende keuze voor de veeleisende moderne gebruiker.

Goedkope USB-stick 3.0 bedrukken

Bij USBwereld.nl heeft u de keuze uit een ruim aanbod aan snelle USB-sticks 3.0. Daarnaast kunt u uw USB-stick zelf ontwerpen en bovendien ook zelf uw USB-stick bedrukken. Dit resulteert in een unieke USB-stick met eigen ontwerp die een uitstekend relatiegeschenk vormt en het onderscheidend vermogen van uw onderneming verhoogt.

Uiteraard kunt u tevens kiezen uit USB-sticks in een veelvoud aan formaten. Wij verkopen onder meer een USB-stick 1GB, USB-stick 2GB, USB-stick 4GB, USB-stick 8GB, USB-stick 16GB, USB-stick 32GB en USB-stick 64GB. Als u grote bestanden wilt opslaan kiest u voor een grotere variant, maar als u kleine bestanden wilt opslaan heeft u al genoeg aan een kleine USB-stick.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op »

USB-stick 3.0 lage prijzen

Een goedkope USB-stick 3.0 koopt u bij USBwereld.nl. Onze USB-sticks 3.0 voldoen niet alleen aan de hoogste snelheidsnormen, maar staan ook garant voor hoogwaardige kwaliteit. Speciale chips van Intel en Toshiba zorgen ervoor dat uw USB-stick 3.0 jarenlang meegaat, waardoor u zeker weet dat uw belangrijke bestanden veilig staan opgeslagen.

USBwereld.nl koopt haar USB-sticks 3.0 slim in en is hierdoor in staat hele lage prijzen te hanteren. Vergelijk onze USB-stick 3.0 prijs maar eens met de prijzen bij andere aanbieders en u zult ongetwijfeld tot de conclusie komen dat u veel waar voor uw geld krijgt. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor een gepersonaliseerde USB-stick 3.0? Bel ons dan op 030 – 2600 400.