Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide

USB stick prijs

Een USB stick prijs varieert, omdat u bij ons kunt kiezen uit verschillende opslagruimtes. Een USB-stick met 1 GB is natuurlijk goedkoper dan een stick met 32 GB. U bepaalt zelf voor hoeveel GB u kiest en dat betekent dat u uiteindelijk dus zelf ook de prijs bepaalt. Bij USB Wereld kunt u kiezen uit allerlei verschillende ontwerpen die goed passen bij uw product, dienst of bedrijf.

Bekijk ons assortiment voor meer USB-sticks »

USB stick prijs vergelijken

Een USB stick prijs is afhankelijk van de volgende factoren:

  • De opslagruimte
  • Het ontwerp

Wij leveren USB-sticks met verschillende opslagruimtes. Als u kiest voor een USB-stick met weinig opslagruimte dan betaalt u uiteraard minder dan voor een stick met veel opslagruimte. De kleinste opslagruimte die we u bieden is 1 GB en de grootste is 64 GB. Wilt u uw klantrelaties een product bieden waar ze versteld van staan? Kies dan voor een grote opslagruimte. Wanneer het u meer om het idee gaat en u slechts een klein geschenk wilt geven is het wellicht verstandiger om voor een lagere opslagruimte te kiezen. Naast de opslagruimte is het ontwerp ook van invloed op de prijs.

USB stick prijs 16 GB

Op een USB stick van 16 GB kan heel wat informatie worden opgeslagen. Dit is dan ook een mooie grootte om cadeau te doen aan uw relaties. Bent u benieuwd naar de exacte prijs van een bepaalde USB stick die u in gedachten heeft? Vraag dan gerust vrijblijvend een offerte aan. Bij al onze ontwerpen vindt u een duidelijke knop waarop u kunt klikken als u direct een offerte wilt aanvragen.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op »

USB sticks voor scherpe prijzen

Zoekt u USB sticks voor scherpe prijzen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Online in onze webshop vindt u allerlei USB-sticks die we u leveren voor lage startkosten. Bekijk nu ons aanbod om te zien welke USB-stick goed bij uw organisatie aansluit.