Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide

USB stick met logo

Zoekt u een USB stick met logo? Bij ons heeft u de keuze uit de meest uiteenlopende soorten USB-sticks. We hebben tientallen USB-sticks in ons assortiment voor verschillende branches. Denk bijvoorbeeld aan USB-sticks in de vorm van eten en drinken of in de categorieën wonen, kleding en sport.

Bekijk ons assortiment voor meer USB-sticks »

USB stick met logo online

De kenmerken van al onze USB-sticks zijn erg verschillend, maar u bent bij ons in ieder geval verzekerd van de volgende mogelijkheden:

  • 2D en 3D USB-sticks
  • Hoge kwaliteit: Toshiba en Intel
  • Veel opslagruimte

USB sticks mogelijkheden

Wanneer u heeft besloten een USB stick met logo aan te schaffen, dan bieden wij u de mogelijkheid te kiezen uit diverse soorten 2D en 3D USB-sticks. Al onze USB-sticks zijn van een uitstekende kwaliteit, want ze bevatten chips van Intel en Toshiba. Bovendien hebben ze veel opslagruimte. U kiest zelf hoeveel dat precies is. Hoe meer opslagruimte, hoe hoger de prijs is. Onze USB-sticks variëren in opslagruimte van 1 tot maar liefst 64 GB.

USB sticks met logo als relatiegeschenk

Voor een relatiegeschenk of als kerstcadeau voor uw klantrelaties is een USB stick met logo een perfect idee. De mogelijkheden zijn erg uitgebreid. Op onze website kunt u heel eenvoudig een categorie selecteren waarin uw bedrijf of organisatie tussen past. Op deze manier geeft u uw klantrelaties een cadeau dat goed aansluit bij uw producten of diensten.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op »

USB stick met logo bestellen

Bij USB Wereld bestelt u klantspecifiek gemaakte USB-sticks met logo. Uw wensen staan centraal en kunt dan ook altijd ons contactformulier invullen om uw wensen aan ons te laten weten. Wij ontwerpen de USB-sticks speciaal voor u op maat en dat betekent dat er van alles mogelijk is. Bekijk nu al onze USB-sticks en kijk of er iets geschikts voor uw bedrijf bij zit.