Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide

USB-stick mini

Een USB-stick mini is een kleine USB-stick met een mooi uiterlijk en een handzaam formaat. Steeds meer mensen hebben behoefte aan kleine USB-sticks. De USB-stick mini is dan ook een zeer gewild item in onze webwinkel. Heeft u interesse in een USB-stick mini? USBwereld.nl levert verschillende varianten van deze kleine USB-stick.

Bekijk ons assortiment voor meer USB-sticks »

Goedkope USB-stick mini kopen

Bij USBwereld.nl kunt u veelal uw USB-stick zelf ontwerpen, maar de USB-stick mini is alleen beschikbaar in een standaard ontwerp. De USB-stick bedrukken is natuurlijk wel mogelijk, waardoor u alsnog de beschikking krijgt over een unieke en 100% originele USB-stick met logo.

Een USB-stick mini is bij USBwereld.nl verkrijgbaar in 4 verschillende soorten:

USB-stick Mini clip Heerenveen

Erg populair is de USB-stick Mini clip Heerenveen. Deze goedkope USB-stick heeft een buitenkant van plastic en is hiermee bij uitstek geschikt om full colour bedrukt te worden.

USB-stick mini Assen

Ook de USB-stick mini Assen is een gewild item op USBwereld.nl, met name bij onze zakelijke klanten. Deze USB-stick mini heeft een zeer strak ontwerp en is gemaakt uit aluminium en plastic. Hierdoor ziet een gegraveerd bedrijfslogo er zeer strak uit op deze leuke USB-stick.

USB-stick mini Leeuwarden

De USB-stick mini Leeuwarden is gemaakt uit plastic en onderscheidt zich door het bijzondere en handige draaimechanisme. Deze USB-stick mini kan prima met uw logo bedrukt worden, zodat u beschikt over een professionele USB-stick met logo. Eventueel is de USB-stick mini Leeuwarden ook met bijpassende sleutelhanger verkrijgbaar.

USB-stick mini Groningen

De USB-stick mini Groningen heeft een zeer professioneel design en bestaat uit aluminium en plastic. Het aluminium plaatje leent zich er prima voor om gegraveerd te worden met uw bedrijfslogo.

Leuke USB-stick mini kopen voor een lage prijs

Alle bovenstaande varianten van de USB-stick mini zijn bij uitstek geschikt voor zakelijke toepassingen en vormen dan ook het ideale relatiegeschenk. De USB-stick mini is leverbaar bij een aanvraag vanaf 50 stuks en kan in verschillende kleuren bedrukt worden. De bedrukte USB-stick mini is daarnaast RoHs compliant en CE approved en heeft een levertijd van 2 tot 5 weken (op aanvraag nog sneller).

USBwereld.nl levert de USB stick mini in de volgende capaciteiten: USB-stick 1GB, USB-stick 2GB, USB-stick 4GB, USB-stick 8GB, USB-stick 16GB, USB-stick 32GB en USB-stick 64GB. Wij adviseren een USB-stick met veel opslagruimte voor veeleisende gebruikers of als luxe relatiegeschenk. Voor het incidenteel overzetten van kleine bestanden, zal een kleine USB-stick met minder opslagruimte ook al voldoen.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op »

USB-stick mini van hoge kwaliteit

De USB-stick mini van USBwereld.nl is van hogere kwaliteit dan veel goedkope USB-sticks van andere aanbieders. De USB-stick mini maakt gebruik van branded quality chips van gerespecteerde merken als Toshiba en Intel. Dit zorgt voor niet alleen voor een hogere USB-stick snelheid, maar ook voor een langere levensduur van de USB-stick mini.

Hierdoor weet u zeker dat bestanden op de USB-stick mini veilig zijn opgeslagen. De USB-stick mini is daarnaast een zeer goedkope USB-stick, omdat USBwereld.nl dankzij slimme inkoopstrategieën in staat is USB-sticks tegen zeer lage prijzen aan te bieden. Profiteer nu direct en schaf een leuke USB-stick mini aan!