Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide

USB stick sleutel

Een USB stick in de vorm van een sleutel is een erg leuk relatiegeschenk dat goed in de smaak zal vallen bij uw klanten. Bij onze categorie huis vindt u een USB-stick in 2D van een sleutel. De sleutel die u daar ziet is slechts een voorbeeld. U kunt hem namelijk helemaal aanpassen naar uw wensen en eisen. De vorm, kleuren en natuurlijk het logo bepaalt u helemaal zelf. Wij maken USB-sticks op maat die perfect aansluiten bij uw bedrijf.

Bekijk ons assortiment voor meer USB-sticks »

USB stick in sleutel vorm

Wanneer u als makelaar werkt is een USB stick sleutel een erg origineel cadeau om te geven. Het ziet er leuk uit en het is ook nog eens erg nuttig. Uw klanten zullen het echt gaan gebruiken en dat betekent dat uw logo op veel plekken te zien zal zijn. Uw specifieke ontwerp maken we op basis van een afbeelding of foto die u ons stuurt. We laten u het ontwerp goedkeuren en vervolgens maken we er een 2D of 3D mal van. Door deze stappen kunnen we u echt een 100% unieke USB-stick leveren. Er zijn allerlei verschillende opties en wij denken graag met u mee over alle mogelijkheden. Uiteindelijk zal er een ontwerp komen waar u helemaal tevreden mee bent.

USB stick sleutel met logo

U kunt uw logo aanleveren in uw eigen PMS kleuren. Wij kunnen uw logo mooi laten uitkomen op de USB-stick sleutel en zullen u altijd eerst het ontwerp laten zien voordat we aan de slag gaan. Bij al onze USB-sticks leveren we een fabrieksgarantie van maar liefst drie jaar. Bovendien voldoen ze aan alle Europese normen:

  • CE approved
  • RoHs compliant

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op »

USB stick sleutel kopen

Zoekt u een USB stick sleutel waar u uw logo op kunt laten bedrukken? Bestel deze dan nu online bij USB Wereld. Bekijk al onze sleutels met USB-stick en vraag vandaag nog een offerte aan.