Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide

USB stick creditcard

Bent u op zoek naar een USB stick creditcard? Dit is een erg geschikt cadeau voor een relatiegeschenk. Wij leveren USB-sticks van een hoge kwaliteit. Ze zijn namelijk van Toshiba of Intel. Bovendien voldoen ze uiteraard aan alle Europese normen. Neem gerust eens een kijkje in ons uitgebreide assortiment.

Bekijk ons assortiment voor meer USB-sticks »

USB stick creditcard mogelijkheden

Wij bieden u verschillende modellen van de USB stick creditcard. Onze creditcards kunnen goed full color worden bedrukt, zodat uw bedrijfslogo het beste uitkomt. De scherpe prijzen die u op onze website vindt zijn inclusief het bedrukken van uw logo. De mogelijkheden wat betreft de capaciteit van de USB-stick zijn ruim: u heeft de keuze uit verschillende opslaggroottes van 1 tot 32 GB.

USB stick creditcard: de voordelen van USB Wereld

Wanneer u een USB stick creditcard koopt bij USB Wereld dan profiteert u van een aantal voordelen:

  • Klantspecifiek gemaakte USB-sticks
  • Alle ontwerpen mogelijk
  • Snelle levering
  • Drie jaar fabrieksgarantie

USB sticks online bestellen

Het bijzondere aan onze USB-sticks is dat deze speciaal voor onze klanten worden gemaakt. Heeft u een bepaald ontwerp in uw hoofd? Wij maken het graag voor u. De mogelijkheden zijn erg uitgebreid, dus neemt u gerust contact met ons op als u een idee heeft. In onze webshop vindt u natuurlijk ook ons standaard assortiment, waar we u allerlei verschillende soorten USB-sticks aanbieden. Wij staan bekend om onze snelle levering en de klantvriendelijke service: we leveren maar liefst drie jaar fabrieksgarantie op de USB-sticks.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op »

USB stick creditcard kopen

Wilt u online USB stick creditcard kopen voor uw klantrelaties? Het is een mooi relatiegeschenk die ook nog eens erg nuttig is. Uw relaties kunnen dit geschenk echt in gebruik nemen. U kunt altijd vrijblijvend online een offerte aanvragen. We reageren al binnen 1 werkdag op uw aanvraag, dus u kunt snel beslissen of u de USB sticks wilt bestellen. Bekijk direct al onze creditcard USB sticks.