Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide

USB-stick promotie

Een USB-stick promotie is een USB-stick die uitstekend voor promotiedoeleinden ingezet kan worden. USBwereld.nl is gespecialiseerd in gepersonaliseerde USB-sticks met een eigen ontwerp die bij uitstek geschikt zijn als relatiegeschenk of voor andere marketing doelstellingen. Een USB-stick met logo koopt u via deze website uitermate voordelig.

Bekijk ons assortiment voor meer USB-sticks »

Gepersonaliseerde USB-stick eigen ontwerp kopen

Een USB-stick eigen ontwerp is een uitstekende manier om uw organisatie op te laten vallen bij uw klanten en relaties. Gelukkig hoeft een USB-stick zelf ontwerpen helemaal niet moeilijk of duur te zijn. Bij USBwereld.nl kunt u zelf aspecten zoals de vorm, de kleuren en het logo van uw USB-stick promotie kiezen.

Deze aspecten zijn zeer bepalend voor het uiterlijk van de USB-stick, dus in feite ontwerpt u de USB-stick helemaal zelf. Want zeg nu zelf: een gepersonaliseerde USB-stick maakt toch veel meer indruk dan een standaard goedkope USB-stick? Zeker een USB-stick promotie met een zeer opvallende (door u zelf gekozen) vorm zal een blijvende indruk achterlaten bij uw klantenkring.

Dit resulteert in onderscheidend vermogen voor uw organisatie en zorgt ervoor dat uw netwerkinspanningen meer effect hebben. Een USB-stick met logo ontwerpen is heel eenvoudig: stuur ons simpelweg een foto of afbeelding en wij maken op grond hiervan een uniek ontwerp voor een gepersonaliseerde USB-stick op maat.

Bedrukte USB-stick promotie

Een USB-stick bedrukken hoeft gelukkig helemaal niet veel te kosten. Wij maken een USB-stick promotie met eigen ontwerp tegen hele voordelige tarieven. Wij houden hierbij nauw rekening met uw persoonlijke wensen en zorgen ervoor dat uw USB-stick met logo zich onderscheidt van andere goedkope USB-sticks.

Bij USBwereld.nl bent u verzekerd van een 100% originele USB-stick promotie die anders is dan de USB-sticks van uw concurrenten. Dit is mogelijk doordat u bij ons niet alleen zeggenschap heeft over de vormen en het logo van uw USB-stick, maar ook over de unieke vorm. Een USB-stick kopen via deze website garandeert u dan ook van een bedrukte USB-stick die uniek is in zijn soort.

Goedkope USB-stick kopen voor promotie

Bedrukte USB-sticks kunt u bij USBwereld.nl kopen in oneindig veel soorten en formaten. Wij leveren zowel goedkope USB-sticks in 2D als in 3D en doen dat tegen zeer concurrerende prijzen. Heeft u zeer specifieke wensen voor uw USB-stick promotie? Neem contact met ons op, want bijna alles is mogelijk!

Wilt u een leuke USB-stick promotie kopen? Onze USB-sticks komen onder meer in de volgende formaten: USB-stick 1GB, USB-stick 2GB, USB-stick 4GB, USB-stick 8GB, USB-stick 16GB, USB-stick 32GB en USB-stick 64GB. Kies voor een kleine USB-stick promotie als u heel af en toe kleine bestanden wilt opslaan. Stelt u hogere eisen? Dan is een grotere USB-stick kopen een beter idee.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op »

USB-stick promotie van hoge kwaliteit

Belangrijk bij een USB-stick promotie is dat de USB-stick niet alleen opvalt, maar ook van hoge kwaliteit is. U wilt immers niet dat de bedrukte USB-sticks die u uitdeelt aan klanten en relaties het al na korte tijd begeven. USBwereld.nl verkoopt alleen goedkope USB-sticks met branded quality chips van Intel en Toshiba.

Dit garandeert een hoge USB-stick snelheid en een lange levensduur van uw USB-stick promotie. Dit wordt geïllustreerd door de 3 jaar fabrieksgarantie die wij standaard bieden op onze producten. Wilt u een USB-stick promotie kopen? Doe vrijblijvend een aanvraag en u ontvangt al binnen 1 werkdag een reactie!