Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide

USB-stick GB

Een USB-stick GB is een meeteenheid voor de opslagruimte die een USB-stick bezit. Deze opslagruimte wordt gemeten per gigabyte (afgekort GB). Hoe meer GB een USB-stick heeft, hoe meer zaken er op deze USB-stick opgeslagen kunnen worden. USBwereld.nl is dé expert in Europa op het gebied van goedkope USB-sticks in verschillende formaten.

Bekijk ons assortiment voor meer USB-sticks »

Goedkope USB-stick GB: meerdere formaten

Een USB-stick GB is bij USBwereld.nl heel betaalbaar. Een kleine USB-stick is uiteraard het goedkoopst, maar ook een grote USB-stick hoeft helemaal niet veel te kosten. Wij bieden bedrukte USB-sticks in de volgende formaten:

USB-stick 1GB, USB-stick 2GB, USB-stick 4GB, USB-stick 8GB, USB-stick 16GB, USB-stick 32GB en USB-stick 64GB.

USB-stick GB prijs: goedkope USB-sticks kopen bij USBwereld.nl

Een goedkope USB-stick van 1 GB biedt in de meeste gevallen al genoeg opslagruimte om talloze documenten veilig op te kunnen slaan. Een USB-stick GB staat namelijk gelijk aan ongeveer 1000 MB en 1.000.000.000 bytes. Dit is meer dan genoeg ruimte om talloze documenten in Excel, Word, PDF of Powerpoint formaat te kunnen herbergen.

Gebruikers die behoefte hebben aan meer opslagruimte, bijvoorbeeld omdat ze grote audio- en videobestanden met zich mee willen nemen, kunnen maar beter een grotere USB-stick kopen. Bij USBwereld.nl hebben we USB-sticks van maar liefst 64 GB. Dit is zelfs aanzienlijk meer opslagruimte dan een peperdure Blu Ray disc biedt!

Hoge USB-stick snelheid tegen lage prijs

Bij een USB-stick kopen spelen echter meer afwegingen een rol dan alleen de grootte van de USB-stick. Net zo belangrijk als het aantal USB-stick GB’s, is de USB-stick snelheid van de door u gekozen USB-stick. Hoe hoger de snelheid, hoe minder lang u hoeft te wachten tijdens het lezen en schrijven van bestanden naar de USB-stick.

De snelheid van een USB-stick wordt mede bepaald door de gebruikte USB standaard. USB 2.0 (ook wel bekend als HighSpeed) is de oudere USB-stick GB standaard, terwijl USB 3.0 (ook wel bekend als SuperSpeed) de nieuwere USB-stick GB standaard is. Daar waar USB 2.0 een theoretische snelheid van 480 Mbit/s haalt, heeft USB 3.0 een mogelijke snelheid van 4,8 Gbit/s. Dit is maar liefst 10 keer zo snel!

De USB-stick snelheid vormt daarmee een belangrijke graadmeter voor het plezier en gebruiksgemak dat u bij dagelijks gebruik van de USB-stick zult ervaren. Een trage USB-stick kan de nodige irritaties opleveren, terwijl een snelle USB-stick u veel tijd kan besparen in hachelijke situaties zoals deadlines.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op »

Veel USB-stick GB nodig? Zoek niet verder!

Of u nu veel of weinig USB-stick GB nodig heeft, bij USBwereld.nl kunt u kiezen uit een ruim assortiment goedkope USB-sticks. Bovendien kunt u bij ons een USB-stick zelf ontwerpen en ook een USB-stick bedrukken. Al onze USB-sticks zijn van de allerhoogste kwaliteit door de toepassing van branded quality chips van gerenommeerde fabrikanten zoals Toshiba en Intel. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat uw leuke USB-stick vele jaren meegaat.

De USB-stick GB prijs is bij USBwereld.nl zeer laag, omdat wij onze USB-sticks rechtstreeks opkopen in het Verre Oosten zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Hierdoor krijgt u veel GB voor weinig geld! Wilt u meer weten over de optimale USB-stick voor uw persoonlijke situatie? Bel ons voor vrijblijvend advies op 030 – 2600 400.