Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide

USB-stick zelf ontwerpen

Wilt u uw USB-stick zelf ontwerpen? Dat is nu heel goed mogelijk, want bij USBwereld.nl bepaalt u de vorm, de kleuren en het logo van uw USB-stick helemaal zelf. Hiermee creëert u onderscheidend vermogen voor uw organisatie en geeft u klanten en relaties het ideale relatiegeschenk.

Bekijk ons assortiment voor meer USB-sticks »

Goedkope USB-stick zelf ontwerpen

Een USB-stick zelf ontwerpen is heel eenvoudig bij USBwereld.nl. Voor de meeste USB-sticks die wij verkopen, geldt dat u zelf belangrijke factoren zoals de vorm, de kleuren en het logo kunt bepalen. Deze zaken bepalen grotendeels hoe het ontwerp van de uiteindelijke USB-stick met logo eruit komt te zien.

In feite ontwerpt u de USB-stick dus helemaal zelf. Een USB-stick zelf ontwerpen gaat via USBwereld.nl als volgt: u stuurt een foto of afbeelding waarop de gewenste vorm en kleuren van de USB-stick duidelijk te zien zijn.

USB-stick met logo

Wilt u uw USB-stick bedrukken met het logo van uw organisatie of een andere afbeelding van uw keuze? Ook een USB-stick met logo behoort tot de uitgebreide mogelijkheden bij USBwereld.nl. Wanneer wij eenmaal al uw input ontvangen hebben, maken wij een passend ontwerp voor uw geheel eigen USB-stick op maat.

Uw USB-stick zelf ontwerpen garandeert u dat uw USB-stick 100% origineel is. Er zijn natuurlijk meer bedrijven die USB-sticks bedrukken, maar dit is iets anders dan een USB-stick zelf ontwerpen. Bij USBwereld.nl bepaalt u immers niet alleen het logo en de kleuren, maar ook vorm van de USB-stick helemaal zelf. Zo weet u zeker dat uw USB-stick opvalt tussen andere goedkope USB-sticks.

Leuke USB-stick bedrukken

Uw USB-stick zelf ontwerpen bij USBwereld.nl biedt u een breed scala aan opties. De mogelijke vormen van onze bedrukte USB-sticks zijn vrijwel eindeloos. Een leuke USB-stick laten maken is zowel mogelijk in 2D als in 3D. Indien gewenst adviseren wij u graag over de optimale keuze op basis van uw specifieke wensen.

Een zelf ontworpen en goedkope USB-stick is bij ons verkrijgbaar in verschillende formaten waaronder: USB-stick 1GB, USB-stick 2GB, USB-stick 4GB, USB-stick 8GB, USB-stick 16GB, USB-stick 32GB en USB-stick 64GB. Voor incidentele toepassingen met kleine documenten heeft u genoeg aan een kleine USB-stick, terwijl u bij frequenter gebruik juist behoefte kunt hebben aan een grotere USB-stick.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op »

USB-stick eigen ontwerp kopen

Een USB-stick zelf ontwerpen biedt verschillende voordelen boven een USB-stick kopen die niet uniek is. Niet alleen voor u zelf vormt een USB-stick eigen ontwerp een aangename aanblik, ook uw klanten en relaties zullen een unieke USB-stick van uw organisatie zeker weten te waarderen.

Alle bedrukte USB-sticks bij USBwereld.nl zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit, waardoor u verzekerd bent van een optimale USB-stick snelheid en levensduur. Om dit te onderstrepen bieden wij 3 jaar fabrieksgarantie op al onze bedrukte USB-sticks. Wilt u uw USB-stick zelf ontwerpen? Twijfel niet langer en vraag online vrijblijvend een offerte aan. Wij reageren al binnen 1 werkdag op uw aanvraag!