Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide

USB stick logo

Wilt u een USB stick met logo laten bedrukken? Dat kan bij USB Wereld. Wij bieden u diverse mogelijkheden wat betreft het ontwerp van de USB stick. We leveren u producten die op de klant zijn afgestemd en helemaal naar uw wensen zijn gepersonaliseerd. De klant staat bij ons centraal en daarom bieden we u ook zoveel mogelijkheden. Heeft u een bepaald idee over een USB-stick ontwerp en kunt u deze niet vinden op onze website? Neem dan gerust contact met ons op. Wij maken namelijk elk gewenste ontwerp.

Bekijk ons assortiment voor meer USB-sticks »

USB stick met logo bedrukken

Wanneer u ons uw logo toestuurt kunnen wij deze voor u bedrukken op een USB-stick. We zorgen ervoor dat uw logo mooi uitkomt en laten u altijd eerst het ontwerp zien voordat we beginnen met bedrukken. We doen er alles aan om onze klanten zo tevreden mogelijk te maken en een goede klantvriendelijkheid staan dan ook hoog in het vaandel bij ons. Daarom bieden we u ook drie jaar fabrieksgarantie op de producten.

USB stick met logo bestellen

Heeft u besloten een USB stick met logo te willen bestellen? Dan hebben we het volgende van u nodig:

  • Het ontwerp van uw logo
  • De gewenste capaciteit van de opslagruimte
  • Het aantal USB-sticks

Het ontwerp van uw logo is natuurlijk van essentieel belang voor uw USB-stick. We hebben deze nodig voor het ontwerp van de USB-stick. Ook dient u aan ons door te geven wat uw gewenste capaciteit in GB is van de opslagruimte. Dit hebben we ook nodig voor het opstellen van de offerte. Tot slot is het ook voor de prijs van belang hoeveel USB-sticks u nodig heeft.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op »

USB stick met logo

Wij leveren USB sticks met logo in allerlei verschillende ontwerpen. Diverse branches kunnen bij ons terecht voor een ontwerp dat goed past bij hun producten of diensten. Neem een kijkje in ons grote assortiment en geef uw klanten een mooi relatiegeschenk.