Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide

Transport

Auto's

Wij maakten voor veel klanten al een USB-stick in de vorm van hun eigen auto. Kijkt u eens naar de voorbeelden van onder andere Volvo, Volkswagen en Leaseplan.

Bekijk Auto's

Containers

Uw eigen container als USB-stick? Dat kan! Wij maakten eerder containers op maat voor onder andere Smith, Cooltainer.ch, NieuweWeme en Rijkswaterstaat.

Bekijk Containers

Schepen

Of u nu op zoek bent naar een USB-stick in de vorm van een boei of uw containerschip; wij maken het voor u. Wij maakten USB-sticks voor o.a. Ballast Nedam, Chemgas en Kewill.

Bekijk Schepen

Treinen

Een locomotief, een stuk rails, een station of een specifieke wagon; alles is mogelijk. Eerder maakten wij een USB-stick in de vorm van een trein voor onze klanten Litrail en Nedtrain.

Bekijk Treinen

Vliegtuigen

Bent u werkzaam in of voor de luchtvaartbranche? Of wilt u een USB-stick van een vliegtuig symbolisch gebruiken? Zie hier een aantal voorbeelden van o.a. KLM en DHL.

Bekijk Vliegtuigen

Vrachtauto's

Wij maakten voor veel klanten al een USB-stick in de vorm van hun eigen vrachtauto. Kijkt u eens naar de voorbeelden van onder andere Jan de Rijk, DHL, Geodis Wilson en Iveco.

Bekijk Vrachtauto's