Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide

USB-stick kopen

Wilt u een goedkope USB stick kopen? Bij USBwereld.nl heeft u de keuze uit een breed en voordelig assortiment USB-sticks in alle soorten en maten. Via onze website kunt u daarnaast uw eigen USB-stick bedrukken en heeft u volledige controle over het eindresultaat.

Bekijk ons assortiment voor meer USB-sticks »

Goedkope USB-stick bedrukken

USBwereld.nl is dé Europese expert op het gebied van bedrukte USB-sticks met een eigen ontwerp. U kunt uw USB-stick zelf ontwerpen, waarna wij de USB-stick bedrukken. U kunt hierbij belangrijke elementen zoals de vorm, de kleuren en het logo van de USB-stick helemaal zelf kiezen. Hierdoor weet u zeker dat u een 100% unieke USB-stick met logo heeft.

Een USB-stick eigen ontwerp is bij USBwereld.nl in verschillende formaten verkrijgbaar. Een goedkope USB-stick heeft soms minder opslagruimte, terwijl exemplaren met meer opslagruimte iets duurder zijn. De bedrukte USB-sticks bij USBwereld.nl zijn verkrijgbaar in de volgende groottes:

USB-stick 1GB, USB-stick 2GB, USB-stick 4GB, USB-stick 8GB, USB-stick 16GB, USB-stick 32GB en USB-stick 64GB.

Een kleine USB-stick kopen is vaak al genoeg voor mensen die af en toe kleine bestanden willen vervoeren voor hun studie of werk. Denk hierbij onder meer aan documenten in formaten als Word, PDF, Powerpoint en Excel. Er kunnen oneindig veel van dit soort documenten worden opgeslagen op een kleine USB-stick van bijvoorbeeld 2 GB.

Gebruikers met hogere eisen hebben echter al snel een grotere USB-stick nodig. Met name bij frequent gebruik en voor de opslag van grote bestanden zoals audio- en videobestanden is een grote USB-stick kopen van bijvoorbeeld 64 GB bepaald geen overbodige luxe. Bij USBwereld.nl zijn de prijzen dusdanig laag, dat ook onze grotere USB-sticks vaak nog goedkope USB-sticks zijn.

Snelle USB-stick kopen

Naast de grootte van een bedrukte USB-stick, is ook de USB-stick snelheid een belangrijke factor om te overwegen bij een USB-stick kopen. De snelheid van een USB-stick wordt voornamelijk bepaald door de meetstandaarden USB 2.0 en USB 3.0. USB 2.0 is de oudere standaard, waardoor deze USB-sticks aanzienlijk minder snel zijn dan nieuwere USB-sticks die gebruik maken van de USB 3.0 standaard. In de praktijk is dit goed merkbaar bij het overzetten van bestanden naar de USB-stick.

Een snelle USB-stick is voor veel mensen niet absoluut noodzakelijk, maar het werkt over het algemeen wel een stuk prettiger. Plaatst u regelmatig grote bestanden op uw USB-stick? Dan kunt u een snelle USB-stick met USB 3.0 zeker gebruiken. Gebruikt u de USB-stick slechts incidenteel voor

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op »

Leuke USB-sticks kopen

USBwereld.nl stelt hoge eisen aan de kwaliteit en duurzaamheid van haar USB-sticks. U kunt bij ons daarom alleen USB-sticks kopen die beschikken over chips van Intel en Toshiba. Deze kwalitatief hoogwaardige chips zijn van branded quality en verzekeren u van een veilige USB-stick met een lange levensduur.

Dit is belangrijk, want veel goedkope USB-sticks met chips van mindere kwaliteit gaan sneller kapot. U bent dan plotsklap al uw belangrijke bestanden kwijt, zonder de mogelijkheid deze te herstellen. Een USB-stick kopen bij USBwereld.nl betekent dat u niet alleen een leuke USB-stick met eigen ontwerp heeft, maar ook een duurzame USB-stick van hoge kwaliteit.