Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide

USB zelf ontwerpen

U wilt uw USB zelf ontwerpen? Dat is geen enkel probleem bij USBwereld.nl. Via onze website heeft u namelijk volledige controle over de kleuren, de vorm en het logo van de door u gewenste USB-stick. Onze bedrukte USB-sticks vormen dan ook het ultieme relatiegeschenk en creëren onderscheidend vermogen voor uw bedrijf of instelling.

Bekijk ons assortiment voor meer USB-sticks »

USB zelf ontwerpen of kant-en-klare USB-stick kopen?

Steeds minder ondernemers kiezen voor een kant-en-klare USB-stick kopen, want een USB zelf ontwerpen geeft een veel unieker eindresultaat. Daarom kunt u het uiterlijk van de meeste USB-sticks bij USBwereld.nl helemaal zelf bepalen.

Zo kunt u bij ons belangrijke elementen zoals bijvoorbeeld de kleuren, de vorm en het logo van uw USB-stick zelf ontwerpen. Dit zijn juist de elementen die bepalen hoe uw USB-stick met logo er uiteindelijk uit komt te zien. Een USB zelf ontwerpen is bij USBwereld.nl heel gemakkelijk: u stuurt een afbeelding of foto naar ons waarop de kleuren en vorm van uw USB-stick goed zichtbaar zijn.

Leuke USB-stick met logo kopen

Indien gewenst, kunt u uw USB-stick bedrukken met uw bedrijfslogo of elke andere gewenste afbeelding. Een USB-stick met logo is een van de populairste klantenkeuzes bij USBwereld.nl. Na het ontvangen van uw persoonlijke wensen, maken wij een uniek ontwerp voor uw gedroomde USB-stick.

Een USB zelf ontwerpen verzekert u van het feit dat uw USB-stick geheel uniek is. Ongetwijfeld zullen uw concurrenten ook USB-sticks bedrukken, maar dit is niet te vergelijken met een USB-stick zelf ontwerpen. U heeft niet alleen volledige controle over de kleuren en het logo, maar ook over de unieke vorm van de USB-stick. Hierdoor verliezen andere goedkope USB-sticks het op het gebied van originaliteit van uw zelf ontworpen USB-stick.

Goedkope USB-sticks bedrukken

De mogelijkheden van uw USB zelf ontwerpen zijn eindeloos bij USBwereld.nl. Onze bedrukte USB-sticks zijn beschikbaar in een ontelbaar aantal vormen en kleuren. Hierdoor weet u zeker dat u bij ons altijd een leuke USB-stick kunt kopen die helemaal origineel is. Onze USB-sticks zijn zowel verkrijgbaar in 2D als in 3D.

Overweegt u een goedkope USB-stick te kopen bij USBwereld.nl? Wij leveren USB-sticks in de volgende groottes: USB-stick 1GB, USB-stick 2GB, USB-stick 4GB, USB-stick 8GB, USB-stick 16GB, USB-stick 32GB en USB-stick 64GB. Een kleine USB-stick is al voldoende voor incidenteel gebruik en kleine bestanden, terwijl een grote USB-stick aan te bevelen is voor gebruikers met hogere eisen.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op »

USB eigen ontwerp bestellen

Zelf een USB ontwerpen is voor veel bedrijven en instellingen een betere keuze dan een standaard USB-stick kopen. Een USB-stick eigen ontwerp vormt een ideaal relatiegeschenk en zorgt er door het opvallende ontwerp voor dat u in beeld blijft bij zowel relaties als trouwe klanten.

De goedkope USB-sticks van USBwereld.nl voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden en staan hierdoor garant voor een hoge duurzaamheid en USB-stick snelheid. Niet zonder reden geven wij maar liefst 3 jaar garantie op al onze USB-sticks. Bent u overtuigd en wilt u uw USB zelf ontwerpen? Vraag via onze website dan kosteloos een offerte aan. Al binnen één werkdag krijgt u van ons een reactie!