Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide

Goedkope USB stick

Wilt u een goedkope USB stick laten bedrukken met uw logo of naam? Wij bieden voor elk wat wils en dat alles tegen zeer aantrekkelijke prijzen. De prijzen zijn erg uiteenlopend en dat komt omdat de mogelijkheden zo uitgebreid zijn. Dit betekent dat u zelf kan kiezen hoe goedkoop u het maakt. Deze mogelijkheid wordt door onze klanten erg gewaardeerd. Een lage opslagruimte van 1 GB zorgt bijvoorbeeld voor een lage prijs.

Bekijk ons assortiment voor meer USB-sticks »

Goedkope USB stick kopen

Een goedkope USB stick kopen doet u heel eenvoudig bij USB Wereld. Wij bieden u een hoge kwaliteit tegen een voordelige prijs. We kopen de USB-sticks in Oost-Europa in, waardoor we u zulke interessante prijzen kunnen bieden. Wanneer u een USB-stick gevonden heeft die goed aansluit bij uw wensen en eisen dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte aanvragen. Geef aan wat het gewenste aantal is en hoeveel capaciteit u wenst te hebben. Afhankelijk daarvan stellen we een offerte voor u op. De meeste van onze USB-sticks zijn leverbaar vanaf 50 stuks.

Goedkope USB stick bedrukken

Het laten bedrukken van een goedkope USB stick is een erg leuk cadeau als relatiegeschenk. U geeft uw klanten echt een nuttig cadeau en tegelijkertijd is het goed voor uw eigen naamsbekendheid. Mensen nemen een USB-stick vaak overal mee naar toe om bepaalde gegevens op te zetten. Dit betekent dat uw bedrijfsnaam of logo op verschillende plekken te zien is.

USB sticks voor lage prijzen

Naast dat onze USB sticks erg scherp geprijsd zijn, bieden we u nog een aantal andere voordelen:

  • Lage startkosten
  • Verschillende ontwerpen en vormen
  • Chips van hoge kwaliteit
  • Van 1 tot 64 GB aan opslagruimte

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op »

Goedkope USB stick online kopen

Bent u op zoek naar een goedkope USB stick? Die bestelt u heel eenvoudig online bij USB Wereld. Neem een kijkje in ons assortiment of vraag direct een offerte aan van uw favoriet.