Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide

USB-stick kaviaar

  • Custom made USB sticks
  • Snelle levering
  • 100% gerecycled materiaal

USB stick kaviaar

  • USB stick kaviaar

USB-stick kaviaar

Deze USB-stick kaviaar is speciaal ontworpen en gemaakt. Dit is slechts een voorbeeld. Want u bepaalt zelf de vorm, de kleuren en het logo. Zo heeft u uw eigen USB-stick op maat!

Aan de hand van een foto of afbeelding maken we een ontwerp. Na goedkeuring van het ontwerp wordt er een 2D of 3D mal gemaakt. Uw USB-stick is dus 100% origineel.

USB-sticks zoals USB-stick kaviaar worden veel als relatiegeschenk gebruikt. Maar ook kan een slogan die staat voor het bedrijf.

GRATIS ontwerp

Laat nu voor uw een gratis en vrijblijvend ontwerp maken. Dat kan door ons een mail te sturen, waarin foto’s staan met en eventuele gewenste tekst. Voor een gratis ontwerp kunt u mailen naar USB@tigerconcept.nl

Aan de hand van een afbeelding wordt er een ontwerp gemaakt door éen van onze designers. Na de goedkeuring van het ingestuurde ontwerp, wordt er een 2D of 3D mal gemaakt. Door een toevoeging van een bedrijfslogo en/of een slogan maakt het de USB-stick 100% origineel.

Product specificaties

Leverbaar in uw (PMS) kleuren
Capaciteit:  1, 2, 4, 8, 16, 32 of 64GB
Materiaal:   Soft PVC
Prijs inclusief bedrukking van het (bedrijfs)logo
RoHs compliant en CE approved
Leverbaar:  vanaf 50 stuks
Levertijd:     3 á 5 weken (sneller op aanvraag)

Online een offerte aanvragen bij www.USBwereld.nl is eenvoudig, snel, kosteloos, maar ook vrijblijvend. Binnen 1 dag reageren wij op uw offerte.

Offerte aanvragen

  • Voer een getal groter dan of gelijk aan 50 in.