Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide

USB-stick creditcard - cadeauverpakking

  • Custom made USB sticks
  • Snelle levering
  • 100% gerecycled materiaal

USB-stick creditcard - cadeauverpakking

  • USB-stick creditcard - cadeauverpakking
  • USB-stick creditcard - cadeauverpakking

USB-stick creditcard – cadeauverpakking

Tegenwoordig bestaan er steeds meer verschillende USB-stick. Hierbij kun je denken aan standaard-, maar ook custom made USB-sticks. Deze USB-stick worden veel gebruikt tijdens bijvoorbeeld een grote beurs, een evenement, een belangrijke vergadering of als cadeau. Doordat de USB-sticks een veel gebruikt geschenk is kan het nog specialer. Hierbij denk je aan een toevoeging van een (cadeau)verpakking.

De USB-stick creditcard is een veel verkochtte USB-stick. Daarom hebben we een speciale verpakking ontworpen voor de USB-stick creditcard. Hierdoor wordt het geven van deze USB-stick nog leuker.

De USB-stick creditcard is een veel gebruikt relatiegeschenk. Hierdoor zijn verpakkingen voor de USB-stick creditcard een hardloper.

Informatiegegevens creditcard cadeauverpakking

De cadeauverpakking heeft een witte uitstraling. De binnenkant van het doosje bestaat uit een foam inlay. Wanneer de USB-stick valt zal het de creditcard USB beschermen.

Hieronder staan de prijzen weergegeven van de cadeauverpakking van de USB-stick creditcard:
100 stuks € 0,99/st
250 stuks € 0,87/st
500 stuks € 0,76/st

De verpakkingen zijn alleen geldig in combinatie met een opdracht voor de USB-stick creditcard. Dus kies voor ons USB-stick creditcard.

 

Offerte aanvragen

  • Voer een getal groter dan of gelijk aan 50 in.