Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide

Creditcard USB-stick relatiegeschenk

  • Custom made USB sticks
  • Snelle levering
  • 100% gerecycled materiaal

Creditcard USB-stick relatiegeschenk

De creditcard USB-stick is een van de meest populaire USB-stick als relatiegeschenk. Het is een dunne USB-stick die makkelijk is mee te nemen. Deze kaart USB-stick is net zoals in een

Bedrukken creditcard USB-stick
Het unieke van de creditcard USB-stick is de bedrukking. De creditcard USB-stick kan full colour bedrukt worden. Full colour bedrukken is zoals foto bedrukken. Op deze USB-sticks kunnen dus foto’s worden gedrukt. Het bedrukken van de creditcard USB-stick is goedkoop. Daarom is het bedrukken van deze USB-stick gratis.

De 5 voordelen creditcard USB-stick

De creditcard USB-stick hebben diverse voordelen:
1. De creditcard USB-stick kan full colour bedrukt worden
2. De creditcard USB-stick kan allover bedrukt worden
3. De USB-stick heeft een korte levertijd
4. De creditcard USB-stick is een budget USB-stick
5. De creditcard USB-stick is al leverbaar vanaf 50 stuks
6. De creditcard USB-stick is makkelijk in gebruik.

Gebruik creditcard USB-stick
De creditcard USB-stick wordt veel als relatiegeschenk gebruikt. Het is een mooi geschenk voor zakenrelaties. Een creditcard is een goed geschenk om uw bedrijfspresentatie op te plaatsen en aan relaties te geven. Uw relatie kan zo makkelijk uw bedrijfspresentatie mee nemen. Een mooi geschenk om op beurzen uit te delen.

Verpakking creditcard USB-stick
Een mooi relatiegeschenk moet mooi verpakt worden. Voor de creditcard USB-stick hebben we diverse verpakkingsmogelijkheden. De USB kan worden verpakt in een transparant plastic doosje. U ziet de USB-stick met logo door het plastic heen. De creditcard USB-stick kan ook in een zwarte sleeve worden verpakt. Zo is de USB-stick goed beschermd en makkelijk mee te nemen.

Wilt u meer informatie over de creditcard USB-stick? Mail ons gerust op USB@tigerconcept.nl. Stuur meteen even uw logo mee als Vector file, en wij maken meteen een ontwerp voor u.
Binnen 1 werkdag nemen we contact met u op.

Offerte aanvragen

  • Voer een getal groter dan of gelijk aan 50 in.