Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide

Daarom zijn de USB-stick Credit Card een bestseller!

Daarom zijn de USB-stick Creditcards een bestseller!

Credit card USB-sticks zijn een van onze best-sellers. De aantrekkingskracht is de veelzijdigheid van de credit card USB-stick vorm. Met het grote platte oppervlakte, kan bijna alles worden afgedrukt.

Er zijn drie modellen creditcard USB-stick; de metalen USB-stick, de klik kaart USB-stick en de flipper creditcard USB. Met een klik USB-stick, de USB schuift je van de kaart, en vervolgens ‘klikt’ terug om weer te sluiten en te bewaren. Met de flipper, het USB-station blijft verbonden met de kaart, en gewoon ‘klapt’ de USB er uit en dan klapt hij weer terug in. De metalen is … nou ja, van metaal.
mu817-usb-stick-creditcard-braga

Onze klanten hebben deze USB-sticks gebruikt op een aantal echt creatieve manieren. Hoewel het in vrijwel alle gevallen gaat om het delen van informatie die op de USB-stick staat, toch maakt de creditcard USB-stick het extra origineel door het grote bedrukkingsoppervlakte die full colour kan worden bedrukt.

Voorbeelden van USB Credit Card USB-sticks

De creditcard USB-stick is in verschillende vormen en maten leverbaar; rechthoekig, rond vierkant en zelfs in driehoek vorm. Zowel in goot als klein formaat.

Whirlpool USB-stick rond

USBwereld.nl kreeg de vraag van Whirlpool voor een USB-stick bedrukt met hun logo met kleur verloop. De ronde creditcard USB-stick bleek goed aan te sluiten bij hun wensen en werd full colour bedrukt.
wpro-mini-card-1

USB-stick mini driehoek

Een groothandel van fruit wou een onderscheidende USB-stick. Deze vonden ze in de vorm van de driehoek USB-stick creditcard, en natuurlijk weer bedrukt met een full colour bedrukking (van fruit in dit geval).

mu870-usb-stick-creditcard-driehoek-mirandela

USB-stick mini credit card rechthoek

Een klein en handzaam formaat, de credit card usb stick mini rechthoek.

mu551-usb-stick-creditcard-lisbon

Luchtvaart USB-stick

Avio-diepen, een leverancier en distributeur van vliegtuig onderdelen heeft een overtuigende marketing. De creditcard USB-stick hebben ze toegepast voor gemakkelijk informatie mee geven over hun dienstverlening.  Dit is een full colour print op een witte kaart.
card41

USB-stick creditcard luxe
Kewill, een bekende naam in de logistieke software, wou een luxe uitvoering van de USB-stick creditcard. Er is gekozen voor een 3mm dikke uitvoering van de creditcard USB met een strakke afwerking. De USB-stick is in hun PMS kleuren bedrukt.
kewill-usb-stick-creditcard

Webton creditcard
Een mooi voorbeeld van een duidelijk full colour bedrukte creditcard is de USB-stick van Webton. De lijnen zijn strak en duidelijk geprint.
creditcard-webton

Genmark creditcard USB-stick
Een USB-stick met foto opdruk. De bedrukking is als of u een geprinte foto heeft. Elke type foto kan all-over op deze USB-stick worden gedrukt. Full coulor, haar scherp en kleurvol.
2016011648-sample-4

De Visacard USB-stick
Hoe duidelijk wilt u uw marketing communicatie hebben? Dat moet Visa creditcard service ook hebben gedacht. Perfect aansluitend bij hun eigen product hebben zij voor hun marketing gekozen voor de creditcard USB-stick.
mu111-usb-stick-creditcard-beja

LUMC Creditcard USB-stick
Het Leids medisch centrum heeft de creditcard USB stick toegepast met twee verschillende kleuren zijde. Een zijde wit en de andere blauw. Twee verschillende impressies in één USB-stick.
eflm-card-usb-5

Credit card USB-stick hout
Tot slot kan de creditcard USB-stick ook op een ECO manier worden ingezet. In plaats van de plastic uitvoering is deze ook leverbaar in hout en bamboe. De hout USB-stick kan bedrukt worden, maar graveren is het allermooiste. Laat een vrijblijvend ontwerp maken.
mu663-usb-stick-creditcard-viseu

De USBwereld.nl  credit card USB stick
Voor de creativiteitsmogelijkheden kan de credit card USB-stick echt niet verslagen worden. Als u geïnteresseerd bent in een project met de creditcard usb-stick, neem contact met ons zijn, wij werken graag met u samen.